Braamhorst, Karin - Nederland in de 19e eeuw / lexicon

Schrijver:
Titel: Nederland in de 19e eeuw / lexicon
ISBN: 9789058974341
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2006, Gebonden, softcover. 310 pag. In nieuwstaat.
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Nederland in de negentiende eeuw - Lexicon is een rijk geïllustreerd en toegankelijk geschreven mozaïek van verhalen, namen, ontdekkingen en fenomenen die de negentiende eeuw vorm hebben gegeven. Beginnend met Aaltje, de volmaakte en zuinige keukenmeid trekt een leger aan negentiende-eeuwse schrijvers, politici, koningen en kunstenaars voorbij, en een lange reeks vernieuwingen, sociale wetten en culturele verschijnselen. Met uiteenlopende onderwerpen als de uitvinding van het conservenblik en de röntgenstralen, de introductie van het cultuurstelsel en het ontstaan van vrouwentijdschriften, doet dit boek recht aan de diversiteit van een periode die enerzijds als moralistisch en hypocriet bestempeld kan worden, maar anderzijds ook bruiste van ondernemingslust en streven naar vernieuwing.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Braamhorst, Karin - Nederland in de 19e eeuw / lexicon Braamhorst, Karin - Nederland in de 19e eeuw / lexicon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.