Ardagh, Arjuna - Ontwaken in Eenheid / de kracht van de Onenes

Schrijver:
Titel: Ontwaken in Eenheid / de kracht van de Oneness Blessing in de evolutie van ons Bewustzijn
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwerk ,2010
Bijzonderheden: Nette paperback, 206 pag., ISBN 9789077478325 , alleen aantek. op schutblad.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Met dit boek komt een schat aan informatie beschikbaar over een van de snelst groeiende spirituele ontwikkelingen van de laatste honderd jaar. Een fenomeen dat ondertussen de aandacht heeft getrokken van miljoenen mensen, spirituele leraren en leiders uit de hele wereld. Het is het fenomeen dat Oneness Blessing (deeksha) wordt genoemd: een krachtige energieoverdracht die een realisatie van Eenheidsbewustzijn teweegbrengt. Allerlei aspecten van de Oneness Blessing, de Oneness beweging (geschiedenis, denkbeelden en ook de kritiek die er op is) komen aan de orde in dit boek.
Recensie(s)
De auteur, meditatieleraar en oprichter van een kerk in de VS, is bekend door zijn boek 'De translucente revolutie'*. In dit nieuwe boek doet hij verslag van zijn bezoeken aan de 'Oneness University' in Zuid-India. Deze instelling wordt geleid c.q. geinspireerd door een geestelijk leider en zijn vrouw, die worden aangeduid als resp. 'Bhagavan' (niet te verwarren met Bhagwan Shree Rajneesh) en 'Amma'. Op deze universiteit en inmiddels ook op veel andere plaatsen kan men 'oneness blessing' ontvangen, energie door handoplegging die veranderingen in de hersenen teweeg zouden brengen. De Indiase term hiervoor is 'deeksha'. Als gevolg van het 'ingestraald worden' zou men zichzelf en de wereld meer als met elkaar verbonden ervaren, of zelfs als een. De 'blessings' worden gecombineerd met cursussen die tot meer zelfinzicht leiden. Men kan zich tevens laten opleiden tot 'blessinggever'. De auteur sprak met de oprichters van deze universiteit en met tal van participanten. Ook kritiek op de organisatie komt ter sprake, zoals op de (hoge) kosten van cursusdeelname. Achterin het boek informatie over in dit verband relevante adressen, o.a. op internet. Foto's en tekeningen in zwart-wi
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ardagh, Arjuna - Ontwaken  in Eenheid / de kracht van de Oneness Blessing in de evolutie van ons Bewustzijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.