Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Bays, Brandon - De helende reis (The journey) Een gids om jeze

Schrijver:
Titel: De helende reis (The journey) Een gids om jezelf te genezen en te bevrijden
ISBN: 9789022535691
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij, 2007
Bijzonderheden: Zeer nette paperback met flappen ,216 pag., ISBN 9789022535691
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Brandon Bays heeft samengewerkt met grote meesters als Deepak Chopra en Wayne Dyer. In 1992 werd ze gediagnosticeerd met een grote tumor. Deze diagnose stimuleerde haar om diep in haar ziel te duiken en haar leven nauwgezet onder de loep te nemen. Zeven weken later was haar tumor helemaal weg. Zonder medicijnen, zonder operatie.

Het verhaal van Brandon houdt daar niet op. In de jaren na haar genezing zocht zij een methode waarin haar ervaring zodanig verwerkt was, dat daarmee ook andere mensen een helende reis kunnen maken. Sindsdien heeft zij duizenden mensen kunnen helpen zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades. In dit boek geeft zij alle informatie die nodig is voor een helende reis.
Recensie(s)
Het ongelooflijke verhaal van een therapeute op het gebied van lichaam en geest die bij zichzelf een enorme tumor in haar buik weet te genezen. Na haar wonderbaarlijke genezing wil ze haar 'wijsheid' overdragen aan andere mensen en besluit een therapie op te zetten voor mensen die fysieke of emotionele problemen hebben. In het boek beschrijft Bays de stapsgewijze ontwikkeling van deze spirituele therapie. Zij gaat daarbij uit van de cellulaire theorie (bekend van Deepak Chopra), waarin wordt beweerd dat het lichaam ziek kan worden door in cellen opgeslagen emotionele herinneringen. Het laatste deel van het boek bestaat uit een soort praktische handleiding voor deze 'helende reis'. Bays schrijft in een vlotte, prettig leesbare stijl en maakt veel gebruik van voorbeelden om haar ideeën te verduidelijken. Deze herziene uitgave begint met een brief van Brandon waarin ze aan de hand van voorbeelden vertelt wat het effect kan zijn van de Helende reis.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bays, Brandon - De  helende reis (The journey) Een gids om jezelf te genezen en te bevrijden