McKee, Alexander - De race naar de Rijnbruggen 1940-1944-1945

Schrijver:
Titel: De race naar de Rijnbruggen 1940-1944-1945
Taal: Nederlands
Uitgever: Hollandia 1972
Bijzonderheden: nette hardcover met DC, 414 pag (!), div. foto's en kaarten, vz.kn Eur 6,10 /NL (pakket)
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- een van de betere boeken over de Slag om Arnhem, en de bevrijding van NL , geschreven door militair die in 1945 zelf meevocht aan Engels/ Canadese zijde
- gebonden NL uitgave van de oorspronkelijk Engelse uitgave uit 1971
- Het boek behandeld de drie grote campagnes die gedurende de Tweede Wereldoorlog tegen de voornaamste Rijnbruggen zijn ondernomen om de bruggen over de Rijn in handen te krijgen.
- Het boek is een geslaagde compositie van verantwoorde documentatie en levendig vertelde ooggetuigeverslagen en laat de gevoelens meebeleven van zowel de Duitse para's toen ze op 10 mei 1940 boven Rotterdam werden gedropt als die van de Britse,n Amerikaanse en Poolse paras tijdens de inzet bij Arnhem en Nijmegen in sept. '44.
- Ook de ontberingen van de burgerbevolking worden niet vergeten.
- De definitieve bevrijding van Arnhem door Britten en Canadezen in april van het laatste oorlogsjaar vormt een boeiend sluitstuk van dit grootse werk vol vaart en actie.
- boek heeft achterin een uitgebreide bronnenopgave.
- stofomslag kan kleine scheurtjes etc. hebben
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McKee, Alexander - De race naar de Rijnbruggen 1940-1944-1945

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.