Szuchman , Paula . & Jenny Anderson . [ ISBN 9789400500174 ] 2418

Schrijver:
Titel: Relatie-Inflatie . ( Gebruik economie om liefde, relaties en de vuile vaat onder controle te krijgen . ) Ben je heel gelukkig in je relatie – behalve op de momenten dat je ruzie hebt over het uitruimen van de vaatwasser? Zijn jullie bereid om er in -
ISBN: 9789400500174
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna LeV.
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 2418 - 1e dr 2011 - 336 p - 580 gr - 3,2 cm dik
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- goede en slechte tijden voor elkaar te zijn, als het maar niet te veel moeite kost? En lig je weleens wakker omdat je relatie vroeger veel leuker en spannender leek?

De liefde is ingewikkeld, maar gelukkig biedt Relatie-inflatie hulp: het maakt een einde aan je relatieproblemen door te laten zien dat de economie - ja, economie - de sleutel is tot een gelukkig huwelijk.

Journalisten Paula Szuchman en Jenny Anderson zien elke relatie als een kleine economie, een tweemanszaak met een beperkt aantal middelen die effectief moeten worden benut. Met veel humor, herkenbare en waargebeurde verhalen passen Szuchman en Anderson economische theorieën toe op de meest voorkomende conflicten uit ons huiselijk leven:

De kosten-batenanalyse – moet ik eerlijk zijn over mijn schoonmoeder of altijd blijven lachen?
De wet van vraag en aanbod – of hoe geef ik mijn seksleven een boost?
Comparatief voordeel – waarom je de huishoudelijke taken niet 50/50 moet verdelen?

Hoe je met behulp van economische principes conflicten minimaliseert en de opbrengst van de grootste investering in je leven - je huwelijk - maximaliseert, dat is wat dit boek in de inleiding belooft. Economie is de sleutel tot een gelukkig huwelijk. In tien hoofdstukken komen zaken aan de orde als een slimme verdeling van huishoudelijke taken, meer seks krijgen, ergens over heen stappen, waarom je je partner dingen moet vertellen, en goede tijden vasthouden; dit allemaal ten bate van een betere relatie. Kosten-batenanalyse, de wet van vraag en aanbod en comparatief voordeel spelen steeds een rol. Toegelicht met vele voorbeelden uit de praktijk ('casus'). Vlot geschreven en toegankelijk. Met enkele zwart-witafbeeldingen, noten en register.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Szuchman , Paula . & Jenny Anderson . [ ISBN 9789400500174 ] 2418 - Relatie-Inflatie . ( Gebruik economie om liefde, relaties en de vuile vaat onder controle te krijgen . ) Ben je heel gelukkig in je relatie – behalve op de momenten dat je ruzie hebt over het uitruimen van de vaatwasser? Zijn jullie bereid om er in - Szuchman , Paula . & Jenny Anderson . [ ISBN 9789400500174 ] 2418 - Relatie-Inflatie . ( Gebruik economie om liefde, relaties en de vuile vaat onder controle te krijgen . ) Ben je heel gelukkig in je relatie – behalve op de momenten dat je ruzie hebt over het uitruimen van de vaatwasser? Zijn jullie bereid om er in -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.