Valkenier, Frank. titelvignet Luc van Hoek - Blazoen

Schrijver:
Titel: Blazoen
Taal: Nederlands
Uitgever: Tilburg, Henri Bergmans, 1938
Bijzonderheden: paperback gedichtenbundel 63pp, buitenkant verkl. en binnen roestplekjes, heel, compleet
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Frank Valkenier is het dichtende – en later ook drukkende en als uitgever opererende – alter ego van prof.dr F.J.H.M. (Frans) van der Ven. Hij werd in 1907 geboren in Tilburg en overleed in diezelfde stad vlak voor het einde van 1999. Van 1945 tot aan zijn pensionering in 1972 was Van der Ven hoogleraar sociaal recht aan wat nu de Katholieke Universiteit Brabant heet. Daarnaast was hij buitengewoon hoogleraar arbeidsrecht aan de KU Nijmegen, maakte hij deel uit van het College van Rijksbemiddelaars dat bemiddelde in allerlei arbeidsconflicten en verrichtte hij belangrijk werk voor de SER. Bovendien publiceerde hij als academicus talloze werken waarvan er enkele jarenlang als handboek hebben dienstgedaan.

Maar er was ook Frank Valkenier, de naam waaronder Van der Ven in 1938 debuteerde als dichter (met maar liefst drie bundels in één jaar tijd) en die hij eveneens tot aan zijn dood zou blijven voeren
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Valkenier, Frank.     titelvignet Luc van Hoek - Blazoen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.