Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

brandenbarg, t - Heilige anna grote moeder

Schrijver:
Titel: Heilige anna grote moeder
ISBN: 9789061683711
Uitgever: Boom/SUN, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1992, Paperback / softback, 166pp zgan 9789061683711 056 Sint-Anna, de moeder van Maria en de grootmoeder van Christus, wordt nergens in de Bijbel vermeld. Anna en haar echtgenoot Joachim komen voor het eerst voor in het zogenaamde Proto-evangelie va
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sint-Anna, de moeder van Maria en de grootmoeder van Christus, wordt nergens in de Bijbel vermeld. Anna en haar echtgenoot Joachim komen voor het eerst voor in het zogenaamde Proto-evangelie van Jacobus, een apocrief boek uit omstreeks 150. Rondom Anna is een enorme devotie ontstaan, die ook in de Lage Landen veel aanhangers kreeg. Dit boek is meer dan een fraai geïllustreerde (zwart-wit) tentoonstellingscatalogus. Ton Brandenberg heeft ook de historie van Sint-Anna in geschriften en in de devotionele praktijk toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Hij laat op boeiende wijze zien hoe de devotie van karakter verandert, onder invloed van kerkelijke voorkeuren en vanwege de veranderende smaak of behoeften van de vereerders.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

brandenbarg, t - Heilige anna grote moeder