Wind, P. - De kers op de appelmoes / steel de show met absoluut

Schrijver:
Titel: De kers op de appelmoes / steel de show met absoluut meer dan 100 garnituurtjes
ISBN: 9789021515311
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2007, 208pp, Gebonden. In nieuwe staat.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Flaptekst: De creatiefste keukenkoning van Nederland is ongetwijfeld Pierre Wind. Met programma’s op televisie als De Eetfabriek en KookvanJou én een plank vol eigen boeken als Lekkâh en De Wondere Wereld van een KeukenKoning timmert hij flink aan de weg. Zijn nieuwste wapenfeit? De kers op de appelmoes!

De kers op de appelmoes is EHBO (Eerste Hulp bij Bord Opmaken) voor iedere hobbykok. Saaie dineetjes worden originele eetspektakels: met dit boek kan iedere keukenprins of -prinses voortaan boven zichzelf uitstijgen en de show stelen met prachtige borden, aangeklede diners en spectaculaire garneringen.

Pierre Wind vindt het opmaken van een bord net zo belangrijk als de smaak van het eten. Hij start zijn boek dan ook met algemene opmaakregels. Daarna volgt een overvloed aan smakelijke en originele garnituren, geschikt voor ieder gerecht. Tot slot geeft hij spannende basisrecepten waarbij de enthousiaste hobbykok zijn pasgeleerde garnituren kan uitproberen.

De bereiding van alle garnituren en gerechten in De kers op de appelmoes is stap voor stap in beeld gebracht in een overzichtelijke, moderne vormgeving. Daarnaast heeft het boek vele extra´s, zoals een koelkastposter met een overzicht van alle garnituren, een website met de ‘achterliggende gedachte’ en een originele boekenlegger. De kers op de appelmoes is de finishing touch, de icing on the cake en… het ideale kerstcadeau.

Recensie: Dit is het eerste kook- en knutselboek. Het is leuk van opzet en alles is goed in beeld gebracht. Pierre Wind start dit boek met de opmaakregels, daarna volgen originele en smaakvolle garnituren, waar men ieder gerecht kan versieren en hij sluit af met basisrecepten, waarbij men de garnituren kan toepassen. het is een zeer ofigineel, vrolijk, fris en fruitig boek.
Verder lezen

Gourmand Gazette

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wind, P. - De kers op de appelmoes / steel de show met absoluut meer dan 100 garnituurtjes Wind, P. - De kers op de appelmoes / steel de show met absoluut meer dan 100 garnituurtjes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gourmand Gazette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.