Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Schotel, Dr. G.D.J. - Het Oud-Hollandsch huisgezin der Zeventie

Schrijver:
Titel: Het Oud-Hollandsch huisgezin der Zeventiende eeuw./Het maatschappelijk leven onzer voorvaderen in de zeventiende eeuw.
Uitgever: J.G. Strengholt's Uitgeversmaatschappij en Gijsbers & van Loon
Bijzonderheden: Arnhem, J.G. Strengholt's Uitgeversmaatschappij en Gijsbers & van Loon. 1970. Hardcover. Very Good. l Twee boeken van een en dezelfde auteur. Resp. 440 en 450 pp. Met tekeningen in de tekst. Uit de periode van de romantisch-historische geschiedku...
Prijs: € 19,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het Oud-Hollandsch huisgezin der Zeventiende eeuw./Het maatschappelijk leven onzer voorvaderen in de zeventiende eeuw. Arnhem, J.G. Strengholt's Uitgeversmaatschappij en Gijsbers & van Loon. 1970. Hardcover. Very Good. l Twee boeken van een en dezelfde auteur. Resp. 440 en 450 pp. Met tekeningen in de tekst. Uit de periode van de romantisch-historische geschiedkundige werken. Herdruk uit 1970 van de uitgave van 1903. Deze boeken zijn zeer typisch voor Schotel: een verzameling van feiten en weetjes, zonder dat het tot synthese komt. Zij gaan over van alles: de politie, koffiehuizen, de briefwisseling, de kermis, chirurgijns en kwakzalvers, rederijkers, dobbelstenen en kaartspel, sterven en begraven en dergelijke meer. De boeken zijn in uitstekende staat. De omslagen nogal gekreukeld.
Verder lezen

PSWELOVEYOU uit Werkendam

zakelijk

Logo PSWELOVEYOU

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schotel, Dr. G.D.J. - Het Oud-Hollandsch huisgezin der Zeventiende eeuw./Het maatschappelijk leven onzer voorvaderen in de zeventiende eeuw.