Veltman, W.F. - De Vrije School. Ondergang en nieuwe geboorte?

Schrijver:
Titel: De Vrije School. Ondergang en nieuwe geboorte?
Uitgever: W.F. Veltman
Bijzonderheden: Den Haag, W.F. Veltman. 1999. Soft cover. Very Good.l 60 pp. Veltman is oud-leraar aan de Vrije School en bekend auteur. Terugblikkend houdt hij de doelstelling van deze soort onderwijs nog eens tegen het licht.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: De Vrije School. Ondergang en nieuwe geboorte?Den Haag, W.F. Veltman. 1999. Soft cover. Very Good.l 60 pp. Veltman is oud-leraar aan de Vrije School en bekend auteur. Terugblikkend houdt hij de doelstelling van deze soort onderwijs nog eens tegen het licht.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veltman, W.F. - De Vrije School. Ondergang en nieuwe geboorte?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij PSWELOVEYOU

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met PSWELOVEYOU
  • Na uw bestelling ontvangen u en PSWELOVEYOU een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van PSWELOVEYOU vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • PSWELOVEYOU kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.