D'Acampo , Gino . [ isbn 9789059562943 ] 2618 - Magnifico ! (

Schrijver:
Titel: Magnifico ! ( Italiaans eten is nog nooit zo sexy geweest . ) Na het succesvolle Fantastico! is dit het tweede boek van Gino d'Acampo, waarin hij nog meer van zijn lievelingsrecepten heeft verzameld. Verdeeld over vijf hoofdstukken bevat Magnifico! -
ISBN: 9789059562943
Taal: Nederlands
Uitgever: Forte Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: genaaide paperback in als nieuwe staat - 2618 - 1e dr 2009 - 176 p - 780 gr - 21,8x25,6 cm
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- recepten voor het hele gezin – hoe dat gezin er ook uit ziet.

In het hoofdstuk Romantico staan recepten voor twee: sexy eten met sensuele ingrediënten. Salute bevat gerechten om te delen: overdadig feest-eten, hapjes en barbecuegerechten. In Fast food presenteert Gino zijn eigen versies van favoriete afhaalgerechten, zoals een Italiaanse hamburger en gezonde fish 'n' chips. Snel en makkelijk bevat voedzame maaltijden voor door de week en in Per me staan recepten die speciaal voor één persoon gemaakt zijn, eenpanners en troostvoedsel.

Gino D'Acampo werd geboren in Zuid-Italië en kreeg van zijn grootmoeder de liefde voor koken met de paplepel ingegoten. Hij is eigenaar van een restaurant aan het strand van Napels, en in Engeland leidt hij een groothandel in Italiaanse kwaliteitsingrediënten. Gino is regelmatig op tv te zien, onder andere in Ready Steady Cook. Dit boek volgt op het succes van zijn eerste boek Fantastico!

'Italiaans eten is als de Italiaanse man: minimale inspanning, maximaal resultaat. Magnifico!'


Tweede boek van Gino D'Acampo, bekend van het Britse kookprogramma “Ready steady cook” op BBC2. Na “Fantastico!”* nu lekkere recepten voor twee eters (“Romantico”), recepten voor een persoon, soupertjes voor iedere dag, eenvoudige gerechten en tot slot feestelijke recepten. Omdat D'Acampo afkomstig is uit Napels, zijn zijn recepten duidelijk geinspireerd door de zuidelijke Italiaanse keuken, maar ook Britse en Oosterse invloeden zijn aanwezig. De recepten zijn voor een wisselend aantal eters: van 4-6-8; ze worden kort en enthousiast ingeleid. Per bladzijde een, soms twee recepten en op de tegenoverliggende pagina een uitstekende gerechtfoto. Ingredientenopgave in duidelijke Courierletter, receptteksten in kleine druk. Aantrekkelijk uitgegeven kookboek dat goed aansluit bij de actuele kooktrends. Jammer genoeg zijn in Nederland veel schelp- en schaaldiersoorten alleen bij de goed gesorteerde viswinkel/kraam verkrijgbaar. Met receptenregister. Op het omslag een zwart-witfoto van D'Acampo met ingekleurd een ui en een knoflookbol.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D'Acampo , Gino . [ isbn 9789059562943 ]  2618 - Magnifico ! ( Italiaans eten is nog nooit zo sexy geweest . ) Na het succesvolle Fantastico! is dit het tweede boek van Gino d'Acampo, waarin hij nog meer van zijn lievelingsrecepten heeft verzameld. Verdeeld over vijf hoofdstukken bevat Magnifico! -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.