Rijn, Harry van - Als ik er op een dag niet meer ben Bespaar uw

Schrijver:
Titel: Als ik er op een dag niet meer ben Bespaar uw nabestaanden veel werk en zorgen
ISBN: 9789045301990
Taal: Nederlands
Uitgever: BZZTOH, Den Haag 2005 9789045301990
Bijzonderheden: Grote paperback 248pp. zeer goed
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek bespreekt uitgebreid welke praktische en geestelijke aangelegenheden rond het voor velen zo beladen onderwerp van het eigen levenseinde een belangrijke rol spelen. De auteur (1923) is publicist en schreef de roman 'Huilen in de zon' (2000). Nalatenschap, beperken van successierechten, opvattingen over de dood in diverse levensovertuigingen, de uitvaart en de vele aspecten en mogelijkheden, de verzorging van het stoffelijk overschot, orgaandonatie, testamenten en codicils zijn de belangrijkste onderwerpen waarop duidelijk en in heldere taal wordt ingegaan. Er is ook veel informatie over de dood in vroeger tijden en door de uitleg daarbij begrijpen we meer over de herkomst van allerlei huidige gewoonten en praktijken. Door een rustend huisarts en een notaris is meegewerkt aan dit boek. Het bevat een zeer uitgebreide literatuurlijst, een begrippenlijst met goede uitleg, een overzicht met relevante adressen en een voorbeeld van een overzichtslijst 'Postscriptum' waarin men de eigen als-ik-er-niet-meer-ben-gegevens kan vastleggen. Een zeer volledig en toegankelijk boek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rijn, Harry van - Als ik er op een dag niet meer ben Bespaar uw nabestaanden veel werk en zorgen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.