Zwart, Fon - Vegetarisch Fijnproeven, Menus en recepten van Ned

Schrijver:
Titel: Vegetarisch Fijnproeven, Menus en recepten van Nederlandse toprestaurants.
ISBN: 9789026931420
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Dishoeck/Unieboek - Weesp.1984 9026931425
Bijzonderheden: geb. hardcover 184pp. zeer goed, hier en daar dunne potlood aandachtstreepjes, afb. in kleur
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In Vegetarisch fijnproeven van zijn 37 gerenommeerde restaurants de vegetarische menu's gebundeld. Van bijna elk gerecht is de receptuur gegeven zoals de chefkok die pleegt te hanteren. Het zijn uitstekende menutips: zeer detaillistisch uitgewerkte recepten en dure ingredienten. "Eindelijk echt vegetarisch eten van kwaliteit", betoogt de schrijfster. "En eens iets anders dan waar de 'maniakale gezondheidsfreaks' zich mee plegen te voeden". Een vreemd idee. Het is maar de vraag of dit exklusieve culinaire gidsje mensen verder helpt die, vanwege hun afkeer van de bio-industrie of simpelweg vanwege hun portemonnee bijvoorbeeld, verlegen zitten om verantwoorde en praktische informatie over vegetarische voeding.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwart, Fon - Vegetarisch Fijnproeven, Menus en recepten van Nederlandse toprestaurants.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.