Zimbardo, Philip - Verlegenheid. Wat is Verlegenheid Wat kun

Schrijver:
Titel: Verlegenheid. Wat is Verlegenheid Wat kun je ertegen doen
ISBN: 9789026304439
Uitgever: Ambo Baarn 1e druk 1979 9026304439 9789026304439
Bijzonderheden: paperback 255pp. buitenkant lichte gebruikssporen
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur, hoogleraar sociale psychologie aan de Stanford universiteit, stelde een uitgebreide enquete over het verschijnsel verlegenheid samen, die hij enkele duizenden mensen over de hele wereld verspreid toestuurde. Met deze gegevens, uitgebreid en verdiept met die hij al onderzoekend in zijn eigen omgeving verkreeg, trachtte hij de oorzaken en gevolgen van de verlegenheid op te sporen en ontwierp hij, op de eerste plaats voor zijn studenten, een methode om deze te overwinnen. Dit boekje is een helder overzicht van zijn bevindingen, zijn pogingen en (enigszins) van zijn resultaten. Omdat de auteur aan de verschijnselen en hun beschrijvingen genoeg heeft, moet hij belanden bij de gedragsmodificerende therapieen. Zijn boekje laat zich vlot lezen, geeft goede en praktische handreikingen, maar laat andere mogelijke oorzaken als aangeleerd gedrag eigenlijk onbesproken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zimbardo, Philip - Verlegenheid.  Wat is Verlegenheid   Wat kun je ertegen doen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.