Raaij, W.F. van - Geprogrammeerde instructie Wiskunde ter voor

Schrijver:
Titel: Geprogrammeerde instructie Wiskunde ter voorbereiding voor het vak statistiek
ISBN: 9789040540042
Taal: Nederlands
Uitgever: VAM-Voorschoten 4e druk 1975 9040540047 9789040540042
Bijzonderheden: geb. hardcover in rood linnen met flappen 241pp.+ register, kaft wat gebruikssporen, arcering eerste 20 blz.
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
schaars
Docenten moeten kunnen differentiëren tussen de verschillende type leerlingen in een klas, maar hebben er vaak weinig tot geen tijd voor. Bij een geprogrammeerde instructie, gaan de leerlingen zelf aan de slag. Ze kunnen op hun eigen tempo een nieuwe onderwerp leren, maar op een door de docent vastgesteld route waarin de misconceptie/valkuilen die het meeste voorkomen zijn ingebouwd met tussendoor uitleg. Op deze manier heeft de docent meer tijd om extra uitleg te geven aan de leerlingen die het nodig hebben op het moment dat ze vastlopen. Maar leidt het GI tot dezelfde resultaten als een directe instructie?
Het blijkt uit dit onderzoek dat het geprogrammeerd instructie niet tot een betere resultaat leidt, maar wel tot een dieper geleerd onderwerp. De leerlingen die de geprogrammeerd instructie hebben gevolgd, zijn tot dezelfde resultaat gekomen als de leerlingen de directe instructie hebben gevolgd. Verder konden de leerlingen die het geprogrammeerde instructie hebben gevolgd, beter kunnen scoren op de vraag waarbij verbanden gelegd moest worden tussen meerdere onderwerpen tegelijktijdig.
Het blijkt dus dat de geprogrammeerde instructie in het onderwerp “reactiesnelheid” een geschikt vervanging is van de directie instructie les.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raaij, W.F. van - Geprogrammeerde instructie Wiskunde  ter voorbereiding voor het vak statistiek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.