Jeremy Seabrook - Nergens Veilig extraterritoriale wetgeving in

Schrijver:
Titel: Nergens Veilig extraterritoriale wetgeving in de praktijk : de vervolging van kindersekstoeristen in eigen land
ISBN: 9789066654464
Uitgever: Uitgeverij SWP bv 2002 9789066654464 schaars
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover 127pp. zeer goede staat, plek voorkant door verw. sticker
Prijs: € 15,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De ECPAT Europe Law Enforcement Group en Defence for Children International, afdeling Nederland, geven via schokkende op waarheid gebaseerde praktijkvoorbeelden van kindersekstoerisme aan, hoe extraterritoriale strafwetgeving daders in hun eigen land kan laten vervolgen en berechten. De ECPAT toont aan de hand van zestien cases aan dat, ondanks diverse juridische en sociale obstakels, het loont de exploitatie van kinderen keihard te bestrijden. Aan de hand van nieuwe richtlijnen en procedures kunnen de landen die het meest door zulke overtredingen worden getroffen, de krachten op het gebied van strafvervolging bundelen. Hiermee kan de internationale gemeenschap gemobiliseerd worden tegen dit absurde misbruik van 'onze' kinderen. De lezer wordt per case eerst op een directe manier met de wereld van de sekstoerist verbonden, waarna vervolgens het complexe vervolg van de zaak wordt beschreven. Dit boek is op een toegankelijke manier geschreven en is bedoeld voor iedereen die kinderen een warm hart toedraagt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jeremy Seabrook - Nergens Veilig extraterritoriale wetgeving in de praktijk : de vervolging van kindersekstoeristen in eigen land

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.