Vandenhove, Ludwig - Iedereen veilig

Schrijver:
Titel: Iedereen veilig
ISBN: 9789085750086
Taal: Nederlands
Uitgever: Cyclus Antwerpen-Apeldoorn 2006 9789085750086
Bijzonderheden: 105pp, Gebonden, ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Snelheidsduivels in de winkelstraat, inbraken in woningen, afvalrommel in de wijk, overlast op straat, lawaai… Voor een groot deel is dat de verantwoordelijkheid van de gemeente.

Dit boek gaat over veiligheid in de gemeente, zowel stad als dorp. Veiligheid voor iedereen. En veiligheid in de ruimste betekenis. Veiligheidszorg moet dan ook sociaal zijn. Niet iedereen heeft met dezelfde veiligheidsproblemen te maken. Sommige mensen zijn kwetsbaarder, wegens hun afkomst, hun opleiding, hun arbeidsomstandigheden, de buurt waarin ze wonen, hun leeftijd enz. Om iedereen gelijk te behandelen, moet de veiligheidszorg aangepast verdeeld worden, rekening houdend met de kwetsbaarheid van de betrokkenen.
Een sociaal veiligheidsbeleid heeft de bedoeling iedereen te helpen. Te beginnen bij preventie en eindigend bij slachtoff erhulp. Zo ontstaat er een veiligheidsketen waarin iedereen betrokken is.

Het boek is ontstaan vanuit samenspraak, tegenspraak en discussie met insiders, specialisten, buitenstaanders en vooral ook met zovele mensen-in-de-straat bij toevallige of gewilde ontmoetingen die hun mening gaven over ‘veiligheid’. Het geeft vele, meteen herkenbare voorbeelden.

Iedereen veilig gaat over iedereen en is bestemd voor iedereen. Maar zeker voor iedereen die een aparte verantwoordelijkheid draagt: burgemeesters, gemeenteraadsleden, gemeentediensten, politie, justitie, wijkverenigingen enz.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vandenhove, Ludwig - Iedereen veilig

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.