Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Spiekhout , Janna e.a. - Als je Kind het Zelf niet Kan . ( Pra

Schrijver:
Titel: Als je Kind het Zelf niet Kan . ( Praktische handleiding voor de dagelijkse activiteiten van een kind met een motorische handicap ten gevolge van een hersenbeschadiging . )
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum ,2001
Bijzonderheden: nette grote paperback, 339 pag., ISBN 9789031334216 , geen inschriften
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- een hersenbeschadiging. Het is in de eerste plaats bedoeld voor ouders, terwijl ook beroepskrachten eruit kunnen begrijpen wat ouders van een motorisch gehandicapt kind bezighoudt. De schrijvers van het boek hebben jarenlange ervaring in het omgaan met deze kinderen.Als je kind het zelf niet kan is een combinatie tussen een leesboek en een naslagwerk. Er is informatie in te vinden over handicaps en er worden adviezen gegeven voor de meest voorkomende praktische problemen. Het zijn geen pasklare oplossingen maar keuzemogelijkheden en suggesties die voor ouders en kind de dagelijkse gang van zaken gemakkelijker maken.

De geheel herziene en geactualiseerde tweede druk van dit leesboek en naslagwerk voor ouders van kinderen met een motorische handicap, veroorzaakt door een hersenbeschadiging, is geheel toegesneden op de Nederlandse situatie. Praktische informatie over de dagelijkse verzorging staat centraal. Naast een ouderverhaal bevat de publicatie informatie over motorische handicaps als gevolg van een hersenbeschadiging en stap-voor-stap beschrijvingen van de basisvaardigheden: bijvoorbeeld liggen, voortbewegen en zindelijk worden. Praktische, goedkope en gemakkelijk zelf te vervaardigen hulpmiddelen worden, ondersteund door duidelijke zwart-wittekeningen en 'voorbeeldkinderen', beschreven. Handig zijn ook de gegevens over nieuwe mogelijkheden in het kader van de sociale zekerheid (WVG, PGB, TOG). De auteur hebben vanuit hun ruime ervaring een breed inzetbaar en uitstekend toegankelijk boek geschreven.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spiekhout , Janna e.a. - Als  je Kind het Zelf niet Kan . ( Praktische handleiding voor de dagelijkse activiteiten van een kind met een motorische handicap ten gevolge van een hersenbeschadiging . )