Verkleij H. Verheij R.Ai - Zorg in de grote steden

Schrijver:
Titel: Zorg in de grote steden
ISBN: 9789031341252
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum/ Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu 2003 9789031341252
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover 167pp. zeer goed, schaars
Prijs: € 15,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Al jaren is bekend dat de gezondheid van bewoners in de grote steden grote verschillen kent. Dat mensen met een laag inkomen gemiddeld vijf jaar eerder dood gaan dan mensen met een hoog inkomen. Al jaren is bekend dat de gezondheidszorg in de grote steden veel meer zal moeten worden ingericht op de vele allochtonen. Al jaren is bekend dat er in de grote steden veel meer dak- en thuislozen zijn, waaronder vele drugs- en alcoholverslaafden. Toch verschijnt er wederom een onderzoeksrapport over zorg in de grote steden. De problematiek is hardnekkig en overstijgt de beperkte oplossingen die de gezondheidszorg biedt. Het is een achterstandsvraagstuk dat te maken heeft met inkomen, werk, huisvesting, scholing en gezondheid. Wie nogmaals op een rijtje wil hebben waar het aan schort in de gezondheidszorg in de grote steden (data, analyse), vindt in dit boek een waardevolle bron. Wie op zoek is naar mogelijke aanpakken, kan teleurgesteld raken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verkleij H.  Verheij R.Ai - Zorg in de grote steden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B021300
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.