Boenders Frans Minnebo Hubert - Scénes uit Vietnam

Schrijver:
Titel: Scénes uit Vietnam
ISBN: 9789072411846
Taal: Nederlands
Uitgever: Roularta Books 1991 9072411846 9789072411846
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover 143pp. in goede staat
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteurs, een Vlaams journalist en een beeldhouwer-fotograaf, bezochten Vietnam en spraken, voorzover mogelijk, met Vietnamezen over de huidige toestand. Daarnaast geven ze een beschrijving van de culturele, sociale en religieuze verhoudingen, de politieke geschiedenis - recent en ouder -, de economie. Tevens aandacht voor de Vietnamese taal, kunst, gedichten, en vele kleurenfoto's. Weliswaar niet bedoeld/beschikt als reisgids - geen plattegronden, reisroutes e.d. -, maar als reisverslag met foto's en achtergrondinformatie geeft het toch een zeer boeiend beeld van de huidige situatie, geïllustreerd met alledaagse/menselijke voorbeelden. Indrukken/informatie over de diverse delen van het land en bevolkingsgroepen. Voor een breed publiek geschikt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boenders Frans    Minnebo Hubert - Scénes uit Vietnam

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.