Kok , drs. Iz. - HET LEVEN VAN JOZEF - bijbelstudie

Schrijver:
Titel: HET LEVEN VAN JOZEF - bijbelstudie
Taal: Nederlands
Uitgever: Bond van Ned. Hervormde Vrouwenverenigingen op G.G.
Bijzonderheden: ca. 1988 , geniet / gestencild , 65 blz.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
WOORD VOORAF :

In ons bondsorgaan " DE HERVORMDE VROUW " heeft ten behoeve van onze verenigingen van september 1987 t/m juni 1987 een bijbelstudie gestaan over ' HET LEVEN VAN JOZEF ' door drs. Iz. Kok te Veenendaal ; op verzoek van anderen , die deze bijbelstudie op kringen willen gebruiken , geven wij deze in gestencilde vorm uit ...

ds. / dominee Kok ( 1930 - 1995 ) was een zoon van ds. R. Kok Sr. uit Veenendaal ( Gereformeerde Gemeenten ; later Christelijke Gereformeerde Kerken ) ; hij was achtereenvolgens predikant van in de gemeenten van de Nederlandse Hervormde Kerk in Baarn , Zoetermeer , Rotterdam en Veenendaal
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij FIJAN Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met FIJAN Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en FIJAN Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van FIJAN Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • FIJAN Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.