Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

De Ridder , Willem - Handboek Spiegelogie Meesterverteller Wil

Schrijver:
Titel: Handboek Spiegelogie Meesterverteller Willem de Ridder is erin geslaagd om diepe levenswijsheid met humor te verpakken in een eenvoudige boodschap. ( Lessen voor levensbeinvloeding . )
ISBN: 9789072455451
Taal: Nederlands
Uitgever: De Zaak .2001
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek, 259 pag., ISBN 9789072455451
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 11,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hij breekt een lans voor het vormen van fanclubjes, waarin leden fans zijn van elkaar en elkaar onvoorwaardelijk steunen. Zijn ongedwongen verteltrant neemt je mee en laat je niet meer los .

Recensie(s)

Paradiso/Kosmos-medeoprichter, kunstenaar, inspirerend Hitweek- en SUCK-hoofdredacteur, legendarisch VPRO-hoorspelenmaker, bevlogen verhalenverteller, oppepper van afgebrande managers: De Ridder is een pionier ("Nooit een vaste baan gehad"). In zijn Handboek ("Wetboek van Sprookjesrecht"), een werkelijk heerlijke Verademing in de Heelwordingsliteratuur, zet hij zich af tegen de vergankelijke visies van negatief georiënteerde charismatici die "hun witgewasen leugens als waarheid presenteren." De Ridder geeft, geïnspireerd door de Amerikaanse leraar Arnold Patent, in zeer ontspannen stijl de nieuwe/eeuwige spelregels voor een fris begin in een Oneindig, Niet Te Vangen, Volautomatisch Liefdevol en Veilig Universum. Daar geldt: waar je je aandacht op concentreert, groeit. Via je lichaam en je gevoel word je onvoorwaardelijk gesteund. Het middel en doel zijn identiek, elke crisis creëer jezelf, elke vreugde ook. Je projecteert slechts overtuigingen in een energieveld. Hij stimuleert overal in den lande het oprichten van wederzijdse supportgroepen, de fanclubs, die via 0900-nummers om extra dynamiek mogen vragen. En dan: gaan doen wat je leuk vindt! Rood omslag met auteursportret.
(Biblion recensie, Peter den Haring.)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De Ridder , Willem - Handboek  Spiegelogie Meesterverteller Willem de Ridder is erin geslaagd om diepe levenswijsheid met humor te verpakken in een eenvoudige boodschap. ( Lessen voor levensbeinvloeding . )