Ina Hagens Muilwijk - Jong-ouder-oud. Verhoudingen tussen mense

Schrijver:
Titel: Jong-ouder-oud. Verhoudingen tussen mensen Een keuze uit recente uitspraken, visies en onderzoekingen
Taal: Nederlands
Uitgever: Deventer: Van Loghum Slaterus, 1976 ISBN: 9060013735 Cahiers Ouderdom en Levensloop 5
Bijzonderheden: softcover 98 pp 210 mm x 160 mm
Prijs: € 2,95 (Excl. verzendkosten)

internetbooks uit Driebergen

particulier

Logo internetbooks

Internetbooks levert direct na betaling * Kan ook na afspraak in Driebergen worden opgehaald. * Check svp voor de bevestigingsmail ook uw (email) spam box. * Let op: Verzenden naar Vlaanderen is minimaal Euro 7,75. Stelt u svp eerst een vraag hierover voordat u bestelt. * Worldwide shipment possible: as shipment abroad is expensive, please first ask information before ordering. Thank you.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ina Hagens Muilwijk - Jong-ouder-oud. Verhoudingen tussen mensen Een keuze uit recente uitspraken, visies en onderzoekingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij internetbooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Retrobook
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Retrobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Retrobook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Retrobook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.