Julien, P. - Pygmeeën

Schrijver:
Titel: Pygmeeën
ISBN: 9789025419219
Taal: Nederlands
Uitgever: Pandora pockets; Uitgeverij Contact
Bijzonderheden: Paperback, in goede staat, 1997, vijfde druk, inclusief zwart/wit afbeeldingen van de schrijver.
Prijs: € 0,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dr. Paul Julien is een van de laatste werkelijk grote Nederlandse ontdekkingsreizigers. Hij zwierf decennialang door nog onontdekte gebieden in Afrika en dikwijls was hij de eerste blanke die door de plaatselijke bevolking aanschouwd werd. Pygmeeën is het verslag van zijn reizen naar deze unieke stammen en de neerslag van hun cultuur die dreigt verloren te raken.
Verder lezen

Kalára uit Lisserbroek

Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 3,64. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een UPS/DHL/DPD service punt, verzendkosten rond de € 4,50 euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via Postnl kan ook, verzendkosten € 6,75.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Julien, P. - Pygmeeën

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kalára

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kalára
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kalára een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kalára vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kalára kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.