Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

MacCullough, C. - Land van doornen

Schrijver:
Titel: Land van doornen
ISBN: 9789044311372
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2004, Gebonden, 576pp zgan hardcover met s.o. pakket 9789044311372 246 Ondanks hun slechte huwelijk krijgen Elizabeth en Alexander twee dochters, de briljante Nell en de mooie Anna. Zullen zij hun vaders zakenimperium in stand kunnen houden?
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Schotland, 1872. Op verzoek van haar neef Alexander Kinross, wordt de zestienjarige Elizabeth door haar vader naar het verre Australië gestuurd. De rijke Alexander heeft een deugdzame echtgenote nodig en Elizabeth is precies wat hij zoekt. Na een barre reis in Sydney aangekomen, wacht Elizabeth tevergeefs op haar toekomstige bruidegom. Ze begrijpt dat hij zich weinig voor haar interesseert en dat haar een eenzaam leven te wachten staat in dit ruige pioniersland. Elizabeth weet niet dat Alexander er al jaren een minnares op nahoudt, de exotische Ruby. Ook kan ze niet vermoeden welke tragische slagen van het lot haar nog meer ten deel zullen vallen. Ondanks hun slechte huwelijk krijgen Elizabeth en Alexander twee dochters, de briljante Nell en de mooie Anna. Zullen zij hun vaders zakenimperium in stand kunnen houden?
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacCullough, C. - Land van doornen