boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

grunberg, a - tirza DVD

Schrijver:
Titel: tirza DVD
ISBN: 5051888070963
Taal: Nederlands
Uitgever: warner bros
Bijzonderheden: 2010 DVD 100 min. zgan 5051888070963 284 Jörgen Hofmeesters bestaan wankelt. Hij wordt ontslagen en lastig gevallen door zijn ex-vrouw, maar veel kwellender is dat zijn lievelingsdochter Tirza spoorloos verdwijnt tijdens een vakantie in Namibië. Na w
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jörgen Hofmeesters bestaan wankelt. Hij wordt ontslagen en lastig gevallen door zijn ex-vrouw, maar veel kwellender is dat zijn lievelingsdochter Tirza spoorloos verdwijnt tijdens een vakantie in Namibië. Na weken van onzekerheid besluit Jörgen haar te gaan opsporen. Daar raakt hij alle houvast kwijt. Dan ontmoet hij Kaisa. Kaisa trekt met Jörgen mee de woestijn in waar hij hoopt Tirza te zullen vinden. Maar de woestijn is groot, oneindig groot, en de heroïsche zoektocht mondt uit in een verbijsterende ontknoping. Geconfronteerd met degene die zijn dochter te grond heeft gericht wordt hij Tirza's lot gewaar. Een lot dat huiveringwekkender is dan hij in zijn ergste nachtmerries heeft kunnen voorzien.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

grunberg, a - tirza DVD