boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Beemsterboer, A. - Zo lief had als ik jou

Schrijver:
Titel: Zo lief had als ik jou
ISBN: 9789020528930
Taal: Nederlands
Uitgever: VCL/West-Friesland
Bijzonderheden: 2008, 224pp, Paperback / softback nieuwstaat 9789020528930 323 Freya van Hasselt is een alleenstaande moeder. Haar leven rolt onbestuurbaar voort van het ene probleem naar het andere. Het enige dat ze voor zichzelf kan houden is haar hobby: het sch
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Freya van Hasselt is een alleenstaande moeder. Haar leven rolt onbestuurbaar voort van het ene probleem naar het andere. Het enige dat ze voor zichzelf kan houden is haar hobby: het schrijven van romans. Een geliefde is dan wel het laatste waar ze aan denkt. Toch doet die zijn intrede. Als hij na een hartstochtelijke affaire weer uit haar leven verdwijnt, blijven er meer moeilijkheden over. Freya lijkt nergens meer op te kunnen bouwen, of het moet haar eigen kracht zijn.
Afra Beemsterboer (1961) publiceerde bij ‘Westfriesland’ al eerder vijf romans. De schrijfster uit Zuid-Scharwoude debuteerde in 1990. Haar laatste roman Als alle anderen verscheen in 2007. Afra Beemsterboer woont inmiddels in Broek op Langedijk en verdeelt haar aandacht tussen haar werk, kinderen, huis en het schrijven van romans. Ze schreef al meerdere romans in de Jubileumomnibussen. Zo lief had als ik jou is inmiddels haar zevende losse roman.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beemsterboer, A. - Zo lief had als ik jou