Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

nora roberts - het complete vorstendom cordina, deel 2

Schrijver:
Titel: het complete vorstendom cordina, deel 2
ISBN: 9789034715777
Taal: Nederlands
Uitgever: harlequin
Bijzonderheden: 2011 ppb. 496pp zgan 9789034715777 286 Welkom terug op Cordina, het zonovergoten vorstendom aan de Middellandse Zee, waar prins Armand Bisset de Cordina regeert en het huis Bisset al vier eeuwen lang de scepter zwaait. Prins Bennett, de jongste zoon
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Welkom terug op Cordina, het zonovergoten vorstendom aan de Middellandse Zee, waar prins Armand Bisset de Cordina regeert en het huis Bisset al vier eeuwen lang de scepter zwaait.

Prins Bennett, de jongste zoon, heeft zijn zus Gabriella en zijn oudste broer, kroonprins Alexander, voor de liefde zien vallen, maar zelf denkt hij nog niet aan banden voor het leven. Daarvoor is hij te avontuurlijk en knellen de regels van het protocol hem al te veel. Het geheim van een intrigerende vrouw ontraadselen, vindt hij een stuk spannender.

Ook zijn nichtje Camilla stort zich in het avontuur, al doet zij het om aan de eeuwige paparazzi te ontkomen. Dat lijkt een succes tot ze tijdens een hoosbui in the middle of nowhere van de weg af raakt. Ze wordt gered, maar of haar 'ridder' zo blij is dat hij met haar zit opgescheept...
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

nora roberts - het complete vorstendom cordina, deel 2