Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kent, Howard - Fit en gezond door Yoga ( Een eenvoudig te vo

Schrijver:
Titel: Fit en gezond door Yoga ( Een eenvoudig te volgen Yoga-programma dat stress verdrijft , uw levenskracht vergroot en uw lichaam leniger en gezonder maakt . ) Rijkelijk geillustreerd en duidelijk beschreven en uitvoerbaar .
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas ,1994
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek, 159 pag., ISBN 9789024355389, duidelijk geillustreerd.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Een eenvoudig yoga-programma dat stress verdrijft en uw levenskracht vergroot

Stap voor stap afgebeelde oefeningen en eenvoudige instructies die het mogelijk maken volgens uw eigen ritme een persoonlijk programma samen te stellen

De ideale weg naar een leniger en gezonder lichaam, ook voor wie geen andere oefeningen doet

Met aandacht voor momenten van meditatie, het bevorderen van de innerlijke harmonie en het vergroten van uw zelfvertrouwen

innerlijke harmonie en het vergroten van uw zelfvertrouwen

Recensie(s)

Het woord yoga is afgeleid van de sanskrietwortel yuj, éénwording. Het eerste boek, waarin de yoga is gesystematiseerd, is het ruim 2000 jaar oude klassieke werk Yoga Sutras van de wijze Patanjali. Elk instructieboek heeft zijn basis in dit standaardwerk, ook voorliggend praktijkboek met als vertrekpunt de Hatha-yoga, gebaseerd op uitgebalanceerde kracht, en zijn complement Raja-yoga, waarin de wil dominant is. De samensteller heeft vol zorg een jaarprogramma uitgewerkt. De moeilijkheidsgraad is de uit te voeren asana's (= lichaamshoudingen), de energiebeheersing en de beheersing van de geest wordt per maand opgevoerd. Door middel van een reeks instructieve teksten, gekoppeld aan foto's (in kleur) waarop de oefeningen duidelijk staan afgebeeld, wordt de beoefenaar op het pad van yoga geleid. Yoga is een levenshouding, gericht op geestelijke en lichamelijke rust. Dit instructieboek laat de aankomend yogin en yogini de eerste prille stappen zetten om belemmeringen op die weg te elimineren. Met register.
(Biblion recensie, R. Booms.)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kent, Howard - Fit  en gezond door Yoga   ( Een eenvoudig te volgen Yoga-programma dat stress verdrijft , uw levenskracht vergroot en uw lichaam leniger en gezonder maakt . ) Rijkelijk geillustreerd en duidelijk beschreven en uitvoerbaar .