Trommelmans, Jan - De techniek van de auto. Constructie en werk

Schrijver:
Titel: De techniek van de auto. Constructie en werking.
ISBN: 9789020122428
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer Technische Boeken, Deventer
Bijzonderheden: Paperback, 1990, 215 blz. 2e, herziene en uitgebreide druk. Met foto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze uitgave behandelt op duidelijke manier de techniek van de automobiel. De principiële werking van de draaizuigermotor alsmede de vele verschillende brandstofsystemen komen aan de orde. Benzine-inspuiting, autogassystemen, maar ook de constructieverschillen tussen benzinemotor en de dieselmotor worden op een duidelijke manier behandeld. Ook gaat het boek in op de constructie van stuur-inrichtingen, banden, aandrijvingen en remsystemen. De behandelde onderwerpen worden goed ondersteund met prima principetekeningen en goede zwart-wit foto's. De toepassingen en daarmee de behandeling van elektronische componenten (zoals antislipregeling, een uitbreiding van antiblokkeersystemen in remconstructies) komen in deze uitgave wat minder goed uit de verf. Resumerend, een uitstekende uitgave waarin vooral op de theoretische kant van de constructie ingegaan wordt. Met trefwoordenregister. Deze 2de druk is uitgebreid met een hoofdstuk over Dieselinspuitsystemen. Bovendien zijn afbeeldingen en beschrijvingen van verouderde constructies vervangen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.