De Graal en de ridders van de Ronde Tafel / druk 1

Schrijver:
Titel: De Graal en de ridders van de Ronde Tafel / druk 1
ISBN: 9789063063238
Taal: Nederlands
Uitgever: Davidsfonds Uitgeverij NV
Bijzonderheden: 1e druk 1995, Gebonden, linnen met stofomslag. 127 pag. Boek is ongelezen, in perfecte staat!!
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De mythische Middeleeuwen vormen een onweerstaanbare verleiding voor 'kosmische' denkers, mensen die alles met alles in verband zien staan. De Keltische wereld is daar menigmaal 'slachtoffer' van geworden en daarmee ook het verhalencomplex rond de legendarische Brits-Keltische koning Arthur, met name de verhalen rond de graalridder Perceval. In deze zeer toegankelijke bloemlezing wordt voor niet-academisch geschoolden, maar wél literair-historisch geïnteresseerden uitgelegd wat nu de romantechnische realiteit van die wonderbaarlijke graal is. En dan blijkt dat a) die middeleeuwse verhalen helemaal niet zo wazig en zweverig zijn als ze lijken, en b) dat al die 'new age'-achtige interpretaties en bewerkingen nog niet in de schaduw van de originelen kunnen staan. Een zeer prettig lees- en kijkboek (rijk in kleur geïllustreerd), zeer verzorgd uitgegeven en voorzien van een efficiënte en adequate literatuuropgave.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De Graal en de ridders van de Ronde Tafel / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.