Camarra, C. - Wijn uit de hele wereld

Schrijver:
Titel: Wijn uit de hele wereld
ISBN: 9789036606813
Taal: Nederlands
Uitgever: Rebo Productions
Bijzonderheden: 2e druk 1993, Gebonden, hardcover. Ongelezen, in perfecte conditie
Prijs: € 9,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek behandelt de meeste wijnstreken van de wereld. Het bevat een algemene inleiding over o.a. de geschiedenis van de druif en de wijn, de groeiomstandigheden, kwaliteitsfactoren en wijnmaak- en rijpingstechnieken. Vervolgens worden van de belangrijkste wijnproducerende landen, per land de belangrijkste herkomstgebieden en hun wijnen kort gekarakteriseerd. Bevat honderden prachtige kleurenfoto's van hoofdzakelijk wijnflessen, wijngaarden en wijnbedrijven, een inhoudsopgave, een algemeen en een producentenregister en een bibliografie. De vertaling is matig tot slecht en de stijl leest niet vlot en is ingewikkeld, zweverig en onduidelijk. Er staan te veel ronduit grove onjuistheden in de tekst. Een boek dat heerlijk is om door te bladeren en te bekijken maar ondanks de grote hoeveelheid informatie tekstueel weinig te bieden heeft. Een jammerlijk gemiste kans. De geïllustreerde boeken van Hubrecht Duijker bieden veel meer.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Camarra, C. - Wijn uit de hele wereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.