Hoek Ostende, J.H. van den & Laan, P.H.J. van der & Lievense-Pelser, E

Schrijver:
Titel: De archieven in Amsterdam
ISBN: 9789014031187
Uitgever: Samson, Alphen aan den Rijn 1981 9014031181 9789014031187
Bijzonderheden: paperback 222pp. als nieuw deel 8 in de serie (with English summary)
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Overzicht van de ca. 1400 archieven en verzamelingen berustende in de archiefbewaarplaatsen van de gemeente Amsterdam, vervaardigd door de Gemeentelijke Archiefdienst. Geeft bovendien een zeer beknopte geschiedenis van de belangrijkste archiefvormende instellingen werkzaam op het grondgebied van de gemeente Amsterdam en een opsomming van de elders berustende archieven van belang voor de geschiedenis van Amsterdam en zijn bewoners. De opsomming der archieven en verzamelingen is uitputtend en vermeldt zowel de titel van het archief, de periodisering, de omvang als de mate van toegankelijkheid (inventaris en nadere toegangen) en een eventuele beperking van de openbaarheid. Indices op in het Overzicht voorkomende persoons- en aardrijkskundige namen en op trefwoorden. Onmisbaar voor alle gebruikers van archiefbronnen betreffende de geschiedenis van Amsterdam en zijn bewoners.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoek Ostende, J.H. van den & Laan, P.H.J. van der & Lievense-Pelser, E. - De archieven in Amsterdam

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.