Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

ryan, c - Man tegen man

Schrijver:
Titel: Man tegen man
ISBN: 9789022539842
Taal: Nederlands
Uitgever: Ryan
Bijzonderheden: 2004, ppb 572pp goede staat 9789022539842 288
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Man tegen man
Geordie Sharp, SAS-sergeant, voert een eenmansmissie tegen een van de meest gezochte terroristen van de IRA. Dan wordt hij naar Colombia gestuurd, waar blijkt hoe wijdvertakt het netwerk van de meedogenloze organisatie is. De SAS raakt verwikkeld in een politieke rel, waarbij zelfs een Amerikaanse kernonderzeeër betrokken is. Ondertussen maakt Sharp zich op voor de ultieme confrontatie met zijn aartsvijand.

Dood punt
Jack Irish - advocaat, gokker en parttime detective - is op zoek naar de mannen, die een zeer gewelddadige diefstal hebben gepleegd. Dan wordt hij door een onbekende gevraagd om Robbie Colburne op te sporen. Jack raakt betrokken in een netwerk van macht, politieke spelletjes en geld. Niets is zeker en alles is te vervangen - zelfs Jack.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

ryan, c - Man tegen man