Park, Jacqueline - Het geheime boek van Grazia dei Rossi

Schrijver:
Titel: Het geheime boek van Grazia dei Rossi
ISBN: 9789029535281
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam 1999 Arbeiderspers
Bijzonderheden: 656 pp, gebonden, linnen met stofomslag, een beetje scheefgelezen, verder in prima staat
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jacqueline Park was vele jaren hoogleraar filmstudies aan de universiteit van New York. Na drie jaar studie en tien jaar schrijven publiceerde zij op 72-jarige leeftijd (!) Het geheime boek van Grazia dei Rossi, haar eerste roman.Tegen de achtergrond van de pracht en praal van de Italiaanse Renaissance vertelt Park het verhaal van Grazia dei Rossi, een joodse vrouw en haar liefde voor de christelijke edelman Pirro Gonzaga. En hoe dat verkeerd afloopt en.... maar nee, dat moet u zelf lezen. Meeslepende bestseller. Inmiddels heeft Park een vervolg geschreven. Het derde deel van wat is uitgegroeid tot een trilogie zal in 2019 verschijnen: postuum, Park is in januari 2018 overleden. Een fenomeen.
Verder lezen

libristo uit Delft

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij libristo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met libristo
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Naerebout / Pauper Press / Libristo
  Kamer van Koophandel nummer: 28088665
  NL001278756B28
 • Na uw bestelling ontvangen u en libristo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van libristo vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • libristo kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.