Verhaal van aladdin en de wonderlamp / druk 1

Schrijver:
Titel: Verhaal van aladdin en de wonderlamp / druk 1
ISBN: 9789054603016
Uitgever: Bulaaq, Uitgeverij
Bijzonderheden: Paperback / softback, goede staat, 127 pagina's
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Aladdin en de wonderlamp is het beroemde verhaal uit Duizend en één nacht. Dit is de eerste Nederlandse vertaling die regelrecht gebaseerd is op een Arabische tekst, de editie Zotenberg uit 1888. De deskundige en leesbare vertaling maakt het verhaal prachtig om te lezen. Aan het eind van het boek beschrijft de vertaler hoe het verhaal van Aladdin vermoedelijk ontstaan is, en welke relatie er is met de Europese literatuur: een heel interessant en ook weer prachtig verhaal. Richard van Leeuwen, Arabist, maakte o.a. naam als vertaler van de werken van Naguib Mahfouz. Momenteel vertaalt hij 'De vertellingen van 1001 nacht' op grond van de oudst bekende Arabische teksten. Dit verhaal zullen zowel volwassenen als oudere kinderen vanaf ca. 13 jaar met plezier lezen. Omslag donkerrood, met een afbeelding van een detail van een 16e-eeuws tapijt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Verhaal van aladdin en de wonderlamp / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.