Brooijmans Jacques - Echt Waar

Schrijver:
Titel: Echt Waar
ISBN: 9789044801064
Taal: Nederlands
Uitgever: Clavis Amsterdam/Hasselt 2003 9789044801064
Bijzonderheden: geb. hardcover 199pp. zeer goed
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Vincent is twaalf jaar en woont samen met zijn zus Pien van elf, zijn vader, zijn moeder en de broer van zijn vader in een huis. Zijn vader heeft een vriend en zijn moeder een vriendin die ook een belangrijke rol in het leven van het gezin spelen. Vader Pim is muzikant en wil graag beroemd worden met de muziek die hij maakt, dat lukt in Nederland niet zo best maar bij toeval in Letland wel. Vincent heeft heel erg te lijden onder het verlies van zijn vrienden die niet geloven wat hij over zijn vader vertelt. Daarnaast speelt de ontvoering van zijn vader in Letland, waar deze ondertussen heel beroemd is. Het taalgebruik is o.a. door korte zinnen technisch goed te lezen, inhoudelijk is het soms wat moeilijker door de psychologische spanning bij Vincent. Er zijn geen illustraties buiten het in blauw/grijstinten uitgevoerde voorplat. Een spannend en gevoelig verhaal waarin de belevingswereld van Vincent goed wordt weergegeven voor kinderen vanaf ca. 12 jaar. Ook te gebruiken bij emotionele vorming in het (basis)onderwijs. Gedrukt in een ronde, dunne letter.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brooijmans    Jacques - Echt Waar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.