Abrahams M. - De IgNobelprijzen Waarom kippen van mooie mens

Schrijver:
Titel: De IgNobelprijzen Waarom kippen van mooie mensen houden en andere hilarische ontdekkingen
ISBN: 9789077721520
Taal: Nederlands
Uitgever: Adriaan Heinen Uitgevers 's-Hertogenbosch 2005 9789077721520
Bijzonderheden: paperback 192pp. in goede staat
Prijs: € 16,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Wetenschap is een meestal ernstige zaak. Maar soms is alleen al de vraagstelling van een wetenschappelijk onderzoek voldoende om van je stoel te vallen van het lachen. Sinds 1991 worden in Harvard jaarlijks tien IgNobelprijzen uitgereikt aan wetenschappers die op deze as uitzonderlijk hoog hebben gescoord. Marc Abrahams, hoofdredacteur van het wetenschappelijke humortijdschrift "Annals of Improbable Research", presenteert in dit boek de 150 prijswinnaars tot nog toe, onder wie C.W. Moeliker van het Natuurmuseum Rotterdam die met zijn onderzoek naar homoseksuele necrofilie bij de wilde eend in Nederland enige mediabekendheid kreeg. Van bijna 50 van hen wordt het onderzoek wat uitvoeriger beschreven, van de invloed van het ademen door een neusgat op de intelligentie tot de optimale manier om een koekje te soppen. Met foto's en tekeningen in zwart-wit. Buitengewoon amusante lectuur.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abrahams  M. - De IgNobelprijzen   Waarom kippen van mooie mensen houden en andere hilarische ontdekkingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.