Cremers P. - Microcomputertechniek

Schrijver:
Titel: Microcomputertechniek
ISBN: 9789011221482
Uitgever: Educaboek - Stam Technische Boeken 1e druk 4e oplage 1980 9011221486 9789011221482
Bijzonderheden: grote paperback linnenstructuur geen normale pp-nummering, zeer goede staat
Prijs: € 12,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek geeft een cursus over microcomputers. Daartoe wordt na een inleidend hoofdstuk en een hoofdstuk over getalstelsels vrij uitvoerig ingegaan op de vraag hoe een programma wordt gemaakt en hoe het in een microcomputer wordt uitgevoerd. Daarbij is een groot aantal prakticumopgaven opgenomen. Zowel de tekst als het prakticum zijn gebaseerd op een Motorola MC 6800/6802 Microprocessor. Voor het prakticum is het gebruik van een z.n. "instructionkit" (een eevvoudig microcomputersysteem met een elementair toetsenbordje en display ten behoeve van instuctie en opleiding) noodzakelijk. Deze cursus kan gebruikt worden op scholen en in bedrijven bij het opleiden van mensen die microcomputers en technische automatisering willen toepassen.
Interssant boek uit de vroege microcomputertijd
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.