Koek, Gerard Duyvendak, Ton Frijns, Frans Thomas, Bert.

Schrijver:
Titel: Zin in ouder worden. Persoonlijke beschouwingen over zingeving
ISBN: 9789031314676
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum (serie : Cahiers Ouderdom en Levensloop). 1993 9789031314676
Bijzonderheden: paperback 119pp. als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een drietal ex-priesters en een dominee, in de VUT na een docentschap aan verschillende Sociale Academies geven ieder op eigen wijze hun opvattingen over het ouderworden weer. Achtereenvolgens wordt ingegaan op traditionele en moderne opvattingen daarover, de onzekerheden en twijfels, het kind en de oudere en de individuele verwerking, die schriftelijk moet worden vastgelegd. Een zeer leesbare bundel, waarin elke auteur in zijn bijdrage uitgaat van zijn persoonlijke levensgeschiedenis. Zowel bruikbaar voor sociale werkers die ouderen begeleiden als voor ouderen zelf. Een waardevolle publikatie die tot bezinning leidt. Blauwe omslag met witte belettering met op de achtergrond het gezicht van een bejaarde man.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.