Lathouder, A de - Leven onder een linnen dak. Tachtig jaar kamp

Schrijver:
Titel: Leven onder een linnen dak. Tachtig jaar kamperen in de NTKC
ISBN: 9789090054353
Taal: Nederlands
Uitgever: Nederlandse Toeristen Kampeer Club 1992 9789090054353
Bijzonderheden: paperback 192pp. in goede staat afb. in zw/wit
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een tent op een kampeerterrein van de NTKC
De Nederlandse Toeristen Kampeer Club of NTKC is met oprichtingsjaar 1912 de oudste Nederlandse kampeerclub. Doelstelling van de club is het bevorderen van het toeristisch kamperen.

Kamperen
Onder toeristisch kamperen wordt verstaan het kamperen met een beperkte, lichtgewicht uitrusting. De club heeft hiervoor de beschikking over 20 kampeerterreinen in Nederland. De terreinen kenmerken zich door een natuurlijke uitstraling en beperkte voorzieningen. De toiletgebouwen waren tot in de jaren 90 slechts voorzien van koude douches, maar inmiddels zijn op veel terreinen warme douches beschikbaar. Veel terreinen beschikken over mogelijkheden voor kamp- en/of kookvuur.

De club kent regels voor wat betreft gedrag en gebruikte materialen die zijn vastgelegd in een clubcode. Vouwwagens en campers zijn niet toegestaan, terwijl gebruik van (alleen kleine) caravans is voorbehouden aan oudere leden. Nieuwe leden kunnen toetreden als ze tentkampeerders zijn en de clubcode onderschrijven. De club kent geen beroepskrachten en vrijwel alle werkzaamheden zoals terreinonderhoud en bestuurswerk worden door de leden op vrijwillige basis gedaan. Ook het schoonhouden van de sanitaire ruimte gebeurt op vrijwillige basis door de aanwezige kampeerders.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.