Buren, Johanna .F. van Erven met Prof.Dr. H. Entjes. en Portret op

Schrijver:
Titel: Verzamelde gedichten. Verzorgd en van een verklarende woordenlijst voorzien door H. Entjes.
ISBN: 9789070041106
Taal: Nederlands
Uitgever: Van der Loeff B.v. Uitgeversmaatschappij te Enschede uit 1981 met Stichting Johanna van Buren te Hellendoorn Geen Omslag
Bijzonderheden: Gebonden 24x16 formaat 612 pagina's [harde kaft] Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet
Prijs: € 29,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
De bijna 1500 gedichten die in deze gedichtenbundel zijn bijeengebracht, zijn alle in het dialect van het dorp Hellendoorn in Overijssel geschreven. Ze zijn ontstaan in de jaren 1926-1953 en in die tijd voor het merendeel gepubliceerd in Twentsch zondagsblad-Dagblad van het oosten. De gedichten behandelen onderwerpen als: het dorp Hellendoorn en de omgeving; natuur; boerenleven; jaargetijden; actuele gebeurtenissen. Traditionele onderwerpen dus, maar op een zodanig eenvoudige, eerlijke, bescheiden en klankrijke wijze verwoord, dat de poetische kwaliteit exceptioneel is voor dialectliteratuur. De belangstelling voor de gedichten is eveneens exceptioneel. Een korte inleiding, een woordenlijst van 500 dialectwoorden en een spelling die niet alleen de dialectklanken getrouw weergeeft, maar ook goed leesbaar is, maken de bundel toegankelijker voor mensen die minder vertrouwd zijn met het lezen van dialect.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buren, Johanna .F. van Erven met Prof.Dr. H. Entjes. en Portret op frontispice. - Verzamelde gedichten. Verzorgd en van een verklarende woordenlijst voorzien door H. Entjes. Buren, Johanna .F. van Erven met Prof.Dr. H. Entjes. en Portret op frontispice. - Verzamelde gedichten. Verzorgd en van een verklarende woordenlijst voorzien door H. Entjes. Buren, Johanna .F. van Erven met Prof.Dr. H. Entjes. en Portret op frontispice. - Verzamelde gedichten. Verzorgd en van een verklarende woordenlijst voorzien door H. Entjes. Buren, Johanna .F. van Erven met Prof.Dr. H. Entjes. en Portret op frontispice. - Verzamelde gedichten. Verzorgd en van een verklarende woordenlijst voorzien door H. Entjes. Buren, Johanna .F. van Erven met Prof.Dr. H. Entjes. en Portret op frontispice. - Verzamelde gedichten. Verzorgd en van een verklarende woordenlijst voorzien door H. Entjes. Buren, Johanna .F. van Erven met Prof.Dr. H. Entjes. en Portret op frontispice. - Verzamelde gedichten. Verzorgd en van een verklarende woordenlijst voorzien door H. Entjes.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.