Galer, Mark - Basiskennis locatiefotografie

Schrijver:
Titel: Basiskennis locatiefotografie
ISBN: 9789072084217
Taal: Nederlands
Uitgever: Eisma, Leeuwarden
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2008, 180 blz. Met foto's en tekeningen.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek -bestemd als studieboek voor fotografiestudenten- geeft op zeer heldere wijze een goed zicht op de theoretische en praktische locatiefotografie. Daarnaast kan elke foto-amateur hier een goede stimulans in vinden om zijn/haar kijk op dit vakgebied te verbreden. Het boek start met een theoretisch deel dat eerst inzicht verschaft in de benodigde kennis. Daarna volgt het praktische deel met diverse opdrachten die de fotograaf in de gelegenheid stellen de verworven technieken in de praktijk te brengen. Aan de hand van doelstellingen en taken wordt de lezer op het juiste spoor gezet, waarbij sfeervolle zwart-witfoto's van de auteur (docent fotografie aan het Royal Melbourne Institute of Technology in Australië) en zijn studenten het geheel verrijken. Bevat ook een glossarium van vakuitdrukkkingen. Zeer praktisch boek, een aanrader voor zelfstudie fotografie.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.