Veerman, Eddy en Sasja Huisman - Zelfmanagement doe je samen. I

Schrijver:
Titel: Zelfmanagement doe je samen. Iceland Diabetes Challenge.
ISBN: 9789071902147
Taal: Nederlands
Uitgever: daM uitgeverij, Deventer / Bas van de Goor Foundation, Arnhem
Bijzonderheden: Gebonden, 2014, 231 blz. Met kleurenfoto's.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het boek beschrijft de Iceland Diabetes Challenge. Ook komen de deelnemers aan het woord en vertellen ze hoe het is om diabetes te hebben en wat ze eraan doen. Ook hulpverleners zonder diabetes gingen mee naar IJsland. De ervaringen van de reis worden beschreven. Vooral het woord zelfmanagement staat centraal in alle stukken. Een van de samenstellers van het boek is Bas van de Goor, oud-volleyballer, heeft diabetes type 1 en heeft een stichting opgericht ter bevordering van bewegen met diabetes. Het boek probeert mensen te motiveren meer aan hun diabetes te werken door gezond en actief te leven. Het boek heeft veel mooie kleurenfoto's. Het is een motiverend en positief boek, en zeker een aanrader om te lezen als je zelf diabetes hebt. Ook voor hulpverleners om patiënten te motiveren.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veerman, Eddy en Sasja Huisman - Zelfmanagement doe je samen. Iceland Diabetes Challenge.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.