Anstadt , Sera Ontwerpomslag Tokkio Synd . Omslagillustraties Marc v

Schrijver:
Titel: Al mijn vrienden zijn Gek .. ( De Dagen van een Schizofrene jongen)
ISBN: 9789062911486
Uitgever: BZZTôH Uitgeverij 's Gravenhage, uit 1991
Bijzonderheden: Paperback 20x12 formaat 151 pagina's slappe kaft Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet
Prijs: € 11,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Op dit moment telt Nederland ongeveer 150.000 mensen die aan schizofrenie l3den. Het is een progressief verlopende hersenziekte die b3 het grote publiek nog alt3d stuit op onbegrip en misverstanden. De vervreemding die zo opvallend is b3 schizofrene patiënten, draagt daartoe b3. In 1983 verscheen de eerste druk van dit inmiddels terecht zeer bekend geworden boek. Het geeft de belevenissen weer van een gescheiden moeder die een schizofrene zoon heeft. Z3 beschr3ft hoe de ziekte zich tussen het v3ftiende en dertigste levensjaar ontwikkelt. Met name de wanhoop rond de zich vreemd gedragende jongen en de onmacht b3 de hulpverleners komt voortreffel3k naar voren. Schr3nend is ook het in de jaren zeventig in de mode z3nde concept van de moeder die schuldig zou z3n aan het ontstaan van de ziekte b3 haar zoon (de zogenaamd schizofrenogene moeder). Dit boek bl3ft, ook in de veertiende druk, een krachtig aan te bevelen boek om enigszins in de problemen van schizofrenie ondergedompeld te worden.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anstadt , Sera Ontwerpomslag Tokkio Synd . Omslagillustraties Marc van MEURS - Al mijn vrienden zijn Gek .. ( De Dagen van een Schizofrene jongen) Anstadt , Sera Ontwerpomslag Tokkio Synd . Omslagillustraties Marc van MEURS - Al mijn vrienden zijn Gek .. ( De Dagen van een Schizofrene jongen) Anstadt , Sera Ontwerpomslag Tokkio Synd . Omslagillustraties Marc van MEURS - Al mijn vrienden zijn Gek .. ( De Dagen van een Schizofrene jongen)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.