Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Fisher, Roger, Alan Sharp - Zo krijg je alles voor elkaar.- M

Schrijver:
Titel: Zo krijg je alles voor elkaar.- Motiveren - inspireren - effectief samenwerken
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus 1998
Bijzonderheden: Nette paperback, 224 pag., ISBN 9789025498818
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Hiërarchie is uit, overleg is in. Maar hoe krijg je mensen op één lijn en hoe bereik je resultaten zonder bevelen te geven? Hoe help je een groep formuleren wat ze willen bereiken en hoe zorg je ervoor dat ze zich achter een plan scharen?

Het geheim ligt in lateraal leiderschap. In Zo krijg je alles voor elkaar beschrijven de twee auteurs op een heldere manier wat deze benadering inhoudt en hoe je anderen kunt beïnvloeden door je eigen gedrag. Praktische tips en aansprekende voorbeelden maken van dit boek een betrouwbare gids voor iedereen die dingen voor elkaar wil krijgen.
Recensie(s)

Een van de manieren waarop men een samenwerkingsverband kan organiseren en in stand houden, is met behulp van participerend of lateraal leiderschap. Dit studieboek is bedoeld om inzicht te krijgen in de tactieken van deze leiderschapsstijl. Het richt zich daarbij op de factoren: duidelijkheid over (groeps)doel, gedisciplineerd denken, goede werkgewoonten aanleren, motivatie en feedback verbeteren door overleg/inspraak. In plaats van een trefwoordenregister is er een erg gedetailleerde inhoudsopgave (tien bladzijden) die de structuur goed weergeeft, maar op onderwerp (terug)zoeken moeilijker maakt. De focus van auteur A. Sharp is het verbeteren van de samenwerking tussen gelijkgestemden. Co-auteur R. Fisher schreef eerder "Excellent onderhandelen" ("... methode om over twistpunten te onderhandelen zonder toe te geven..."; negentiende druk: 1998, a.i. 98-25-064-7). Dit boek is bedoeld voor alle teamleden die de betrokkenheid en hun invloed op het besluitvormingsproces van de groep willen verhogen.
(Biblion recensie, J. van der Heijden.)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fisher, Roger, Alan Sharp - Zo  krijg je alles voor elkaar.-  Motiveren - inspireren - effectief samenwerken