Horst, Arend Jan van der - Movements in green / Conceptual Land

Schrijver:
Titel: Movements in green / Conceptual Landscape Gardening conceptuele tuinarchitectuur
ISBN: 9789089890436
Taal: Meertalig
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2010, Hardcover, In perfect condition ,like new Englisch en Nederlands
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een inspirerend tuinboek van een van Nederlands bekendste tuinarchitecten. Arend Jan van der Horst is al bijna 40 jaar in binnen- en buitenland actief als tuinarchitect. In dit boek zijn de meest bijzondere tuinen die hij de afgelopen jaren heeft aangelegd, bijeengebracht en voorzien van praktische achtergrondinformatie. Met plattegronden en informatie over de specifieke opzet van de getoonde tuinen. Verschillende stijlen komen aan de orde: van formeel tot natuurlijk en romantisch, van klassiek tot zen. Met persoonlijk notities van Arend Jan van der Horst; zijn drijfveren, inspiratiebronnen en motieven. Met prachtige foto's van gerenommeerd fotograaf Cees Roelofs. Een boek om bij weg te dromen, maar ook vol toepasbare ideeën.

Movements in Green" is a stunning overview of the most beautiful gardens designed by Jan van der Horst. It shows his most remarkable projects worldwide. The book is lavishly illustrated and treats a variety of gardens: from natural to romantic, from traditional to 'zen'. All the gardens included in the book are shown with the plans and complete information about the whole set-up. This makes it not only an inspiring book, but also a volume full of applicable ideas.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Horst, Arend Jan van der - Movements in green / Conceptual Landscape Gardening conceptuele tuinarchitectuur Horst, Arend Jan van der - Movements in green / Conceptual Landscape Gardening conceptuele tuinarchitectuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.