Jelloun, Tahar Ben - De blinde engel (Ex.1)

Schrijver:
Titel: De blinde engel (Ex.1)
ISBN: 9789052261164
Uitgever: De Geus / Kritak
Bijzonderheden: 1993, 203 pp paperback met flappen (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Tahar Ben Jelloun - De blinde engel (Ex.1)
(De Geus / Kritak)
ISBN 90-5226-116-4
uitgave uit 1993
203 pp paperback met flappen
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

In vlijmscherp proza geeft Tahar Ben Jelloun uiting aan zijn woede over de verwoestende macht van de misdaad en het falen van de rechtsorde in Zuid-Italië en Sicilië.
Recensie(s)

De Marokkaanse, Franstalige schrijver heeft met zijn vertaler een reis door het zuiden van Italië en door Sicilië gemaakt. Dit boek is daarvan het resultaat. Het bevat geen reisverslagen, reisverhalen of journalistieke artikelen, maar fictieve verhalen die in die streken gesitueerd zijn, met gewone Italianen van allerlei pluimage als hoofdpersonen. Ze hebben gemeen dat ze met de misdaad te maken krijgen, zoals een vrouw wier echtgenoot vermoord wordt, of een onderzoeksrechter die in 40 jaar geen enkel resultaat heeft geboekt tegen de Mafia. Daardoor maken de verhalen duidelijk wat er mis is op sociaal, economisch en politiek gebied. En dat door de allesoverheersende invloed van de Mafia, Camorra en dergelijke organisaties. De schrijver slaagt erin de hopeloosheid van deze samenleving, het cynisme van de bevolking tegenover autoriteiten en de toekomst met nauwelijks verholen woede op de lezer over te brengen. De sfeertekeningen zijn sterk, het taalgebruik is poëtisch en vol symboliek

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jelloun, Tahar Ben - De blinde engel (Ex.1) Jelloun, Tahar Ben - De blinde engel (Ex.1) Jelloun, Tahar Ben - De blinde engel (Ex.1)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.