Limburg Brouwer (Luik, 15 november 1829 - Den Haag, 13 februari 1873),

Schrijver:
Titel: Akbar - Een oosterse roman - Historische (avonturen)roman, spelend in het 16e eeuwse India, ten tijde van de regering van de Hindoestaanse keizer Akbar.
ISBN: 9789020454444
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen/ Amstelpaperback, 225 pagina's 20x12 formaat
Bijzonderheden: 1984, 3e druk (1872¹)
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hindoestaanse keizer Akbar.
Van Limburg Brouwer studeerde Romeins en hedendaags recht in Groningen en promoveerde in 1850 op de dissertatie De actionum concursu, maxime secundum Savignii sententiam. Na zijn studie vestigde hij zich in Amsterdam. Hij was medewerker (vanaf 1853) en redacteur (1859-1865) van De Gids. In 1855 bedankte hij voor een professoraat in Groningen. In 1856 verhuisde hij naar Den Haag, waar hij was aangenomen als wetenschappelijk ambtenaar bij het Algemeen Rijksarchief (1856-overlijden). Vanaf 1860 was hij medewerker van De Nederlandsche Spectator.
Verder lezen

Ponsava Books

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Limburg Brouwer (Luik, 15 november 1829 - Den Haag, 13 februari 1873), Petrus Abraham Samuel van - Akbar - Een oosterse roman - Historische (avonturen)roman, spelend in het 16e eeuwse India, ten tijde van de regering van de Hindoestaanse keizer Akbar. Limburg Brouwer (Luik, 15 november 1829 - Den Haag, 13 februari 1873), Petrus Abraham Samuel van - Akbar - Een oosterse roman - Historische (avonturen)roman, spelend in het 16e eeuwse India, ten tijde van de regering van de Hindoestaanse keizer Akbar.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ponsava Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ponsava Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ponsava Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ponsava Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ponsava Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.