Tatlock, Ann - Sporen in de tijd

Schrijver:
Titel: Sporen in de tijd
ISBN: 9789085201373
Taal: Nederlands
Uitgever: Barnabas
Bijzonderheden: 2010, paperback
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Elizabeth Gunnar heeft in haar tienertijd een speciale band met haar leraar Engels. Regelmatig komt ze met een groepje leerlingen bij hem thuis om over literatuur te praten. Totdat er iets gebeurt dat niemand ziet aankomen: de leraar snijdt op een nacht zijn polsen door en wordt meer dood dan levend naar het ziekenhuis gebracht. Een paar leerlingen zijn getuige van het drama, maar de school wil geen schandaal en dwingt de tieners te zeggen dat de maneen hartaanval heeft gehad.
Na jaren keert Elizabeth terug op haar oude middelbare school in Seaton, nu zelf als lerares Engels. Als ze een bijzondere band krijgt met leerlinge Satchel Queen komen oude herinneringen pijnlijk boven. Ze delen hun liefde voor boeken en voor'momenten van pijn': de kleine momenten waarop je voelt dat je echt leeft, en geliefd bent. Dan blijkt dat haar oude leraar nog in leven is en een boekwinkeltje in Seaton bezit. Elizabeth gaat op onderzoek uit en ontrafelt stukje bij beetje het mysterie uit het verleden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tatlock, Ann - Sporen in de tijd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bo's books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bo's books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bo's books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bo's books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bo's books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.